2013-04-17

Melbourne 18/4

Tjena. Amelia här. Sitter just nu på biblioteket och kollar diverse saker på internet. Det är en aning jobbigt att det kostar multum på hostelet för typ 1 timmes internet, och att man därav får lov att gå till bibblan så fort man ska använda le computer. Har i alla fall kollat runt lite på lägenheter senaste veckan, vi hittade en som var helt perfekt... Var där på visning igår och om vi får den kommer vi bo med två  killar. Vi skulle ha hela övervåningen för oss själva, med egen balkong samt walk in-closet! Blir också billigare än att bo på hostel eftersom vi skulle betala 150 dollar i veckan per person vilket blir typ 4200 svenska kronor i månaden. Helt okej alltså! Håller både tummar och tår...

Jag har också fått jobb förresten, på samma företag som Lisa men på ett annat kontor. Verkar väldigt intressant, nackdelen är att man bara jobbar på provision. Genomsnittspersonen på mitt kontor tjänar dock 720 dollar per vecka, så om man kommer upp i den summan så är det ju helt okej må jag säga. Har första dagen imorgon så vi får se hur det går helt enkelt! Angående jobbet så måste man vara klädd i "business attire", så jag och Lisen gick till en affär liknande Myrorna och inhandlade kostymbyxor, kjol, kavaj och några skjortor. Måste lägga upp en bild snart på oss när vi är på väg till jobbet, ni skulle inte tro era ögon... Är så långt ifrån vår stil man kan komma om man säger så.

Annars så sitter jag och väntar på att vår amerikanske vän Dan ska höra av sig, han mellanlandar nämligen här i Melbourne några dagar innan han flyger vidare till Gold Coast. Om jag känner honom rätt har han nog troligtvis inte ens bokat biljett, så vi får väl se om han dyker upp inom de närmaste dagarna. Om han gör sig mödan att ära Team Sweden med en visit så blir det i alla fall fest, fest och åter fest i helgen.

Nu tänkte jag unna mig en endollarskaffe och slå mig ned i parken utanför biblioteket. Skulle ju vara kul med lite kommentarer också nästa gång jag loggar in :) Slänger upp lite bilder också när jag ändå är igång, hejhej!
 Lisa/streetart
 Jag/streetart
 Jag/streetart
 Igen, med snea ben...
 Dan the man, vår favoritamerikan!
 Bondi beach
 Paul, vår favorittysk!
 Lisa/streetart
Igen! 


3 kommentarer:

 1. Det är så roligt att få läsa om er. Hoppas att det går bra med jobb och lägenhet.
  Puss på er

  SvaraRadera
 2. Kul med läsning, gör detta oftare!! Lycka till med jobbet, hoppas ni kommer tjäna grova pengar. Puss mamma/Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej gumman! Kul att se lite bilder och höra hur det går för er. Håller tummarna även jag för att det ska bli bra med boendet. Vad gäller jobbet så fokusera på sälj och var dig själv! Bra rimmat va! Puss pappa! Hälsa Lisa. Ps var på sista skidtrippen för säsongen. Vemdalen med Peter, min säljare samt hans säljare Matthias. Hade fint väder med sol samt sockersnö! Åkte utförs en dag samt gick på tur på fjället en dag. Satt i solen och drack öl och njöt.

  SvaraRadera