2013-04-25

MELAIR

Nu sitter vi här på Melbourne airport och väntar.. För om ca 9 timmar så avgår vårat plan till CAIRNS. Och jävlar vad skönt det ska bli att lämna 11 grader och säga Hello 30 grader, soool och bad. Känns nästan som att vi ska på semester igen, haha. Men detta mina vänner blir ingen semester. Pengarna börjar tryta och det är jobb som skall fixas. Vi har ialla fall fixat jobb för boendet. Ca 15 timmar i veckan ska vi stå och försöka dra in folk på hostelets bar. Kan ju faktiskt bli kul! Annars då? Jo vi åkte ut till flygplatsen en dag innan för att spara ett dygn boendepengar. Vad gör man inte för att spara..

Senaste tiden i Melbourne har spenderats med våran kära Americano Dan the man som vi så fint kallar honom. Blev väl en utgång för mycket kan man säga men oj vad kul vi har haft. Förutom i Söndags då. Jag och Amelia var riktigt deppiga över situationen och allt var bara skit. Jag satt med min tonfiskburk och åt och Amelia satt med sina nudlar. Amelia utbrister "Åh vad det där luktar gott" och jag frågar om vi ska byta. Dan sitter mitt emot och ser allt detta. Han ställer sig ursinnigt upp och säger "Nu får det fan vara nog" och går därifrån innan han vänder om och fortsätter "Ryck upp er förfan! Du utbrister åh vad gott och det är en jävla tonfiskburk. Nej jag blir ledsen att se er såhär. Nu ska jag ta med er så ni får riktig mat"  Haha vi insåg nog inte hur deppiga vi var innan han sa till. Så middag det blev. Vi åkte ut till ett ställe med vegetarisk buffé där dom inte hade ett pris på maten utan du fick lägga vad du tyckte det var värt/du hade råd med och man fick ta med sig eget vin. Jag, Amelia, Dan och Juho. Sen gick vi runt på området och pratade med hästar, drack vin, blev skrämda och klättrade över staket.

P.S Och ja just det, vi fick dom där försäljarjobben men att bara jobba på provision är alldeles för riskabelt för oss..

P.S 2 Jag önskar att jag hade kunnat lägga upp en bild eller två men Wi-fi:et tillåter inte det..

/Lisa

1 kommentar:

  1. Ni kan ju alltid komma hem om det blir riktigt eländigt... :-)
    Kram och hoppas ni lyckas med jobb
    /B

    SvaraRadera