2013-03-24

869 Donnellys Castle Road, Pozieres

Bloggen har blivit lidande när vi bott ute i ingenstans. Men nu är vi i Sydney, äntligen!

Den tredje februari tog vi bussen till ett ställe som heter Stanthorpe för att plocka massvis med äpplen. Flyttade in i ett jättefint hus med 16andra tjejer och som ni säkert förstår är det svårt att bo så många tjejer på ett och samma ställe. Tacka vetja tjejerna vi bodde med, hade aldrig klarat dagarna utan dom.
Efter en veckas plockande så fick vi gå in och packa istället, Skitbra tänkte vi men så skitbra blev det inte alls.. Timlön på 19,95 är väldigt bra men att stå ut med den psykiskt jobbiga pressen var inte alls värt pengarna. Hela tiden så hotade dom med uppsägning. En utav cheferna säger att det är ett bra äpple och att det ska packas sen kommer nästa och ger en skäll för att det är ett dåligt äpple osv. Amelia bestämde sig för att gå ut och plocka igen istället medans jag stannade kvar inne i skjulet. Vi tänkte först att vi skulle stanna fyra veckor till men det gick inte att jobba en enda dag till där. Det hjälpte inte heller att det kostade 100dollar för att ta sig till närmaste mataffär. (Ja vi var verkligen ute i ingenstans)

Nu så sitter vi ialla fall i Sydney på Kings Cross backpackers efter en 12 timmars bussresa. Här kommer vi nog att trivas! Sydney har nog mycket att ge. Dessutom är det gratis Wi-fi, frukost och så har dom en jättefin takterass här. Imorgon kommer Paul och gör oss sällskap. Träffade honom i Brisbane och team Sweden saknar sin tokiga tysk!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar