2011-11-10

Torsdag igen. Alltså är det två veckor sedan vi kom hit, men det känns som en evighet sen. Vi håller nog faktiskt på att tappa förståndet här i lägenheten ibland. Dagarna flyger inte förbi om man säger så. Igår kom ialla fall Martin och Kevin hit, umgicks och tittade på film. Vi kollade ut genom fönstret precis och Amelia skriker till "KOLLA DET ÄR ETT ANSIKTE PÅ VÅRAN RUTA". Och tror ni inte på fan vi har en profil av Martin sittandes på våran ruta. hahah. Måste försöka ta kort och lägga upp här!

Vad gör vi annars då? Kollar på väldigt många filmer, äter, promenerar en timme och går till affären. Varje dag.. Eftersom säsongen inte har dragit igång än så är det väldigt segt här. Det bor ca 5.000 människor här så inte alls mycket större än Mockfjärd.

jobb då?! Jo det känns lite som att vi börjar ge upp. Vi har lite extra jobb till vintern och så och jag ska tillbaka på måndag om ett timjobb men man kan ju inte stanna här för extra. vi vet ju inte alls hur mycket det blir och dessutom vet vi inte ens om det finns något boende. Boende är riktigt svårt att hitta, har varit och frågat på alla annonser, fastighetsbyråer osv. de har inget. Om vi inte vill köpa en liten etta för 2miljoner så... det är mycket vi inte vet just nu. Vi har även börjar söka jobb på andra skidorter här och i Österrike. Vi får se. Annars är det väl bara att åka hem igen. Vi har ju ialla fall försökt.

                                                                       Ser ni ansiktet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar