2012-02-27

När först gubben springer rätt in i "glasväggen" på jobbet tänker man
-Ojoj. haha sånt kan hända.
Men när andra gubben för dagen kommer och spinger in i "glasväggen" studsar tillbaka, blir helt röd i pannan och glaset sviktar tänker man
-OKEJ. Vart fan är dolda kameran?!


Hahaha jag dör. Det bästa är att glaset är jätte skitit, Vi har haft samma ingång i alla år och att det var just gubbar.

2012-02-23

THIS IS YOUR LIFE, THIS IS YOUR TIME

Framtida tatuering kanske? Fast med "my" istället... Alltså "THIS IS MY LIFE, THIS IS MY TIME". Fina fisken.

Books

Hej. Idag är det torsdag vilket innebär att jag jobbar imorgon igen. Ska bli skönt faktiskt! Annars så är det grymt fint väder här hemma, så jag tänkte väl gå ut och knalla en sväng sedan. Det jag egentligen skulle göra var att tipsa om lite böcker som jag läst under de senaste två dagarna. Hahah fasiken vilken tönt jag låter som. I alla fall, Porto Franco och Fyrmästarens dotter av Ann Rosman, samt Patrik Sjöbergs bok! Leeeeeesaa

2012-02-20

Vi är väldigt bra på det här med att uppdatera... Eller inte. Sitter och kollar runt hur mycket det skulle kosta oss att resa Kanada-USA-Mexico. Som ni vet har vi ju rätt många planer på resmål. Sen vilka som blir av och inte vet man aldrig men man måste drömma! Målet för i år är ju ialla fall Australien. Och det är ju mitt stora resemål i livet. Jag kan inte vänta tills vi beställer flygbiljetter. För när det väl är gjort finns det ingen återvändo! Åh vad jag längtar.

Jag har även Australien som en stor inspirations"källa" kan man säga. Jag har bestämt mig för att bli den jag vill vara och trivs med. Både i kropp och själ. Att då ha Australien som slutpunkt och att jag ska ha nått mina mål tills dess gör det hela bara ännu lättare. Jag kommer skriva mer om det när det har gått lite tid och jag känner för att dela med mig. Tills dess får ni gissa ;)


/Lisen

2012-02-13

Såg min man på tv igår. 


Och idag hade jag tänkt träna men jag tror det blir en ta det lugnt dag då min hals börjar kännas. Inte bra. Får se om jag får ångest närmare kvällen och går och tränar ändå. haha. Ska jobba sex dagar denna vecka och jag ser inte alls framemot det. Fyra på BR och två på ICA. Jaja, bara att göra det bästa av det :)

/LiO

2012-02-08

Kollar på Tunnelbanan. En kille blir omhändertagen för fylleri eller liknande och vakten frågar om han lider av några sjukdomar. Han svarar "Inga sjukdomar. Bara extremt liten penis...." HAHAHAAA.

2012-02-04

Söta tjejer i inlägget nedan...

Hejzaaaaaaan. Gick upp klockan 04.50 idag, alltså den vanliga tiden när jag ska iväg och jobba. Slutade vid halv 2, skönt! Nu har jag vilat i någon timme och ikväll ska jag dricka vin har jag bestämt. Vet inte hur eller med vilka, men vin ska jag dricka! Jajamen. Nu har jag icke mer att dela med mig av. Tjinggg

time is gold

Kom nyss hem från jobbet. Endast 8,45-14 idag. GÖTT! Nu sitter jag på mitt stökiga rum och vet inte vad jag ska göra. Borde egentligen städa känner jag men jag orkar verkligen inte.. haha! Borde även gå och träna. Kommer få dåligt samvete om jag inte gör det men samtidigt orkar jag inte det heller. HEJ i-landsproblem. HEJ trött tjej! Äh vafan nu tar jag tag i det här. Något ska väl jag orka ialla fall..


Här får ni några gamla bilder


2012-02-01

SOS hund

När jag får en fast punkt i mitt liv. När jag vet att jag kommer stanna på samma ställe och inte bara ge mig iväg. När jag har tid, då. Då ska jag adoptera en hund tror jag. Jag sitter och kollar runt nu och vill bara ta mig an alla hundar i världen utan boende och närhet. Visst, det är jätte kul att ha en valp. Men tänk att känna "jag har räddat den här hunden" Åh. Och en Orm tror jag bannemig jag ska ha också!