2011-12-28

Jag skojar inte när jag säger att jag skakar! Detta juniorVM kommer ge mig en hjärtattack. Haha! har setat och hållit andan i 40 minuter eller nått nu på slutet och nu känns det som jag inte har något syre kvar i huvudet. Om Amelia läser detta och inser att det handlar om hockey så kommer hon bara skratta, skaka på huvudet och tänka "typiskt Lisa". Kan verkligen se det. Om hon dessutom får reda på att jag nog antagligen kommer sitta uppe och kolla på Kanada-Tjeckien nu klockan snart halv tre på natten så skulle hon nog skrika att jag inte är riktigt riktig.

Jag tror att mina vänner på nyår kommer vara jätte intresserade av att sitta uppe med mig kl 04.00 och se Sverige-Ryssland. jo ja men det tror jag..... eller inte. Men det blir en annan berättelse..

2011-12-27


Har glömt hur roligt det är att rita! Även fast det jag ritar inte är något att hänga i julgranen. Har nu setat de sista tre timmarna, lyssnat på musik och bara ritat. Som ni ser fastnade jag för Schwammkopf eller svampbob fyrkant som han heter på ren svenska. Patrik stjärna, Gary och Bläckward blev det också. Ska göra de andra  fyra någon gång snart så jag har hela serien. Och nästa gång jag åker till Borlänge ska jag nog faktiskt investera i riktigt bra pennor tror jag. 

Jul har det ju också varit. Har inte skrivit här på ett lååångt tag. Fick massa fina saker, till exempel en locktång, smycken, pengar, parfym, väska och David Lachapelle's bok "heaven to hell". Ni som nu läser detta och funderar på vem f denna David är så är han en sjukt duktig och unik fotograf som har plåtat de flesta kändisar. Slänger upp två bilder som är två utav mina favoriter


Så nu gör ni bäst i att googla honom så får ni se mycket mycket mer.

2011-12-19

Amelia upptäcker...... MEXICO

Ja, nu har ni alltså förstått att vi är hemma igen sedan två veckor tillbaka ungefär. Ska jag vara ärlig så suger det rejält, särskilt eftersom det började snöa i Engelberg i princip dagen vi åkte och att det sedan har snöat sedan dess. Jag pratade med Martin här om dagen och det är tydligen 1 meter pow i backarna... Jävla skit ungefär. Jag hade varit lite gladare om vi hann åka skidor i alla fall en dag medan vi var där nere men icke, sådan tur hade vi ej. Dock så är jag på ganska bra humör ändå eftersom jag på onsdag beger mig till paradiset, närmare bestämt Mexico. Ska se om det finns trådlöst internet på ställena vi ska bo på så att jag kan uppdatera er litegrann, vore ju nice liksom. Well well, om inte annat så hörs vi om si så där 16 dagar.... Tjoooooo!

God Jul och Gott Nytt År också förresten..!
/Melker




Bilderna är från Isla Holbox och Isla Mujeres, två av ställena vi ska besöka

2011-12-15

bloggrubrik, begravning och obducent

Vad roligt det känns att byta rubrik på bloggen till : Lisa och Amelia upptäcker.... Ingenting för tillfället. haha tack. Rub it in my face bloggen! Skönt dock att komma hem till min dator (den bättre) och alla filmer. Har jobbar ikapp med filmerna senaste dagarna. Såg Greta- Surviving the summer. Jag gillade den. Tjejfilm. Fick en att tänka lite dock.

Tänker även på vad jag ska ha på mig imorgon. Ska på begravning förstår ni. Fina Ingvar har gått bort och det är min första begravning som jag kommer minnas. Jag gillar inte begravningar och gråtande människor. Jag gillar inte när man blir påmind om döden. Säger jag som har jobbat en sommar på kyrkogården här hemma. Hjälpt till att skjutsa kistan från kylrum till kyrkan, hjälpt till att fixa fint i kyrkan, grävt ner kistan, hoppat ner i hålet med kistan för att få jorden så ihop tryckt som möjligt osv osv. Det trodde ni inte om mig va? Fast det var väl egentligen ingenting eftersom min dröm från ca 13-17 (och lite nu med)  var att bli en obducent. Haha, det trodde ni verkligen inte om mig va?

Nej nu måste jag sova om jag ska upp imorgon. (jag undrar om Amelia vet att jag skriver här hemma också? Hon skulle behöva skriva lite hon med. Speciellt sen i Mexico)

2011-12-13

apart

Nu sitter jag i Mockfjärd och Amelia i Västerås. Ifrån varandra för första gången på två månader tror jag. Känns konstigt. Har ju haft den där tjejen med mig dag ut och dag in. Blivit galna i lägenheten och bara haft massa konstigheter för oss. Ni ska se filmerna A. har på sin telefon. haha! Går inte att beskrivas.

Någon riktigt julstämning har jag inte lyckats få heller. Förstår inte att det är 11dagar kvar till Julafton. Och sen nyår på det. Har ingen aning om vad jag ska göra. Ingen ork till att planera något heller. Och den där Amelia lämnar ju mig och kalla Sverige för varma Mexico och New york(dock inte varmt ialla fall. haha) på onsdag..

Jaja, men nu har jag iaf inte tid att skriva mer. Ska se på någon dansfilm hade jag tänkt mig. Och sedan sova för att jobba på BR leksaker imorgon :)

måste bara säga att den här killen är perfection. 

2011-12-03

uppdatering

Sitter ute och fryser på balkongen. Ända stället vårat internet funkar på... Regnar och är ruskigt här. Dock är bergen väldigt fina. VITA. Snöööööö. Wooooho äntligen! Tråkigt bara att det är alldeles för varmt här nere så all frost har försvunnit och vattnet har kommit istället. Och dimmigt är det. Kan nog inte vara en höjdare att åka idag. Annars då? Vi sitter och kollar Awkward. weekend break på MTV, är bakis och alldeles för förkylda. Kanske kan bero på internet situationen och det faktum att vi är inne på våran fjärde dag i rad med utgång och öl. haha. Men men, bara att ta en dusch och börja om snart igen tror jag.

I torsdags när i var ut träffade vi massa killar från schweiziska armen. Trevliga killar. Dom skulle upp och jobba klockan 08.00 på fredagen och vi frågar på skoj om inte vi också får vara med men att vi ville ha betalt. Absolut sa chefen. Whhhhaaaaat?! Vi var seriösa på att jobba. Peeeengar ni vet. haha och att ha jobbat för armen i Schweiz har nog inte många svenskar gjort.. Gick hem för att sova 3,5 timmar och sen jobba. Men jag lyckades inte få upp Amelia där på morgonen. Hon "sleept like a bear in the winter" som vi har hört här och älskar uttrycket. haha. Damn. tråkigt tråkigt.

Nu måste jag gå in innan jag fryser ihjäl...